Jeffery Deaver: Hideg hold (The Cold Moon)
2024. február 06. írta: Libra69

Jeffery Deaver: Hideg hold (The Cold Moon)

Ismét egy letehetetlen könyv a sorozatból. Minden tökéletes volt. A sztori gyönyörűen volt felépítve, és ugyan volt egy érzésem, hogy előbb-utóbb a két különálló nyomozás hatással lesz egymásra, azért amikor ez megtörtént, meglepődtem. 

A karakterek hozták a szokott formájukat. Tetszik, hogy az újonc egyre több szerepet kap és ugyan látszik, hogy kezdő, de egyre inkább részese a csapatnak. Az új karakter (aki mint kiderült az író egy másik sorozatának főszereplője), zseniális! Az, ahogy az embereket ismeri, ahogy a kihallgatásokat vezeti, fantasztikus. 

A főbűnös figurája hihetetlenül jól felépített. Volt egy olyan érzésem, hogy na, most végre van egy olyan rosszfiú, aki intelligenciájában felveszi a versenyt Lincolnnal. 

Tetszett a befejezés is, nem bántam, hogy nyitott maradt a sztori bizonyos szempontból, mi több, remélem, hogy ez a megoldatlan probléma lesz a sorozat következő kötetének alapja. 

0.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://olvasmanynaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr1918307963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása